Showtec Fademaster 16 32-kanaals DMX-controller

Algemeen

Showtec’s Easy 16 is een programmeerbare 32-kanaals DMX-controller. Deze lichtsturing is zeer geschikt voor allerhande eenvoudige toepassingen. Denk hierbij aan sfeerverlichting in restaurants, bars of hotels, of in winkels of showrooms. Maar ook verhuurbedrijven of mobiele entertainers komt deze controller zeker van pas. De controller is kinderlijk eenvoudig te installeren en te bedienen en zodoende zeer bruikbaar tijdens demo’s en testopstellingen. U hoeft enkel de kabels in te pluggen en u bent vertrokken.

Features
De Easy 16 geeft u de beschikking over 16 kanaalfaders en 32 DMX-kanalen, die te switchen zijn. Het is mogelijk 16 scenes te programmeren en te bewaren. Verder biedt de controller ingebouwde chase, verstelbare snelheid, chase-richting en fade-tijd. De Easy 16 wordt geleverd inclusief voedingsadapter en afneembaar frame. Een zeer complete controller voor eenvoudige toepassingen die altijd van pas komt.   

Specificaties
Aantal DMX-kanalen lichtsturing: 32

 • DMX controller voor eenvoudige toepassingen
 • geschikt voor testopstellingen en demo’s
 • 16 kanaalfaders
 • 32 DMX-kanalen
 • 16 programmeerbare scenes
 • ingebouwde chase
 • afneembaar frame
 • voeding: DC9V, 500mA
 • voedingsadapter meegeleverd
 • scenes / chases: 12/1
 • uitvoeringsmodus: chase / handmatig
 • instelbare snelheid: 0,1 sec – 10 min.
 • instelbare fadetijd: 0-100 %
 • output: DMX-512, 32 kanalen
 • outputaansluiting: 3-polige XLR
 • afmetingen: 540 x 100 x 190 mm
 • gewicht: 2,8kg